Wereldwijd netwerk

Wereldwijd netwerk

minuten lezen
PartTracker is gespecialiceerd in het opsporen van spare parts. Deze artikelen zijn mogelijk verouderd en worden om deze reden niet meer geproduceerd. Wij hebben de oplossing voor het vinden van deze moeilijk beschikbare artikelen.

Machinebouwers en producenten met (internationaal) één of meerdere vestigingen, organiseren de productie van machines centraal. Toch zijn reparatie en onderhoud vaak niet centraal geregeld. Je vindt vestigingen die zijn aangewezen op eigen initiatieven voor het aanleggen van spare part magazijnen. Soms moet je noodgrepen uitvoeren wanneer een installatie stopt met wat het doen moest. PartTracker verzorgt voor haar klanten de volledige internationale ondersteuning met voordelig Maintenance, Repair en Overhaul (MRO).


Welke vestiging draait met welke installatie op welke specifieke onderdelen?

MRO vraagt specialisatie. Een MRO Specialist is een expert in weten wanneer beschikbaarheid in het gedrang komt, wat er uit te wisselen is op basis van compatibiliteit en geografische verkrijgbaarheid. Met schaalvergroting kan er op het gebied van Spare part management veel gewonnen worden.Het resultaat is dat de stilstand tijd van machines lager is, de installatie langer operationeel blijft en de totale kosten dalen.

Total Cost of Ownership

In de omschakeling naar een circulaire economie is het zeker van belang om in de Total Cost of Ownership (TCO), de service op elektrotechnische service mee te nemen. De technische levensduur van een installatie neemt exponentieel toe wanneer upgrades worden verwerkt waarin MRO toegepast wordt.

PartTracker levert nieuwe en refurbished onderdelen. We maken afspraken maken over beschikbaarheid, onderhoud, revisie of omruil, binnen Europe en wereldwijd. Daarmee dragen we bij aan het zorgeloze onderhoud van uw machinepark.

Heeft u vragen over onze uitgebreide services van elektrotechnische producten? Bekijk onze online catalogus of kijk naar onze diensten die waarde toevoegen voor elk industrieel bedrijf in de keten. Meer weten? Neem dan contact op via: [email protected] of bel met Alex van Dam: +31 6 46 060 317.

Vergelijk producten0