Over ons

PartTracker is een onafhankelijk leverancier in de industrie die begrijpt waar de circulaire economie heen gaat. Daarom helpen wij productiebedrijven en machinebouwers. Nu al besparen wij onze relaties tijd en kosten met onze speciale dienstverlening, die uniek in de industrie is.

PartTracker: zoeken, vinden, leveren!

In 2010 is PartTracker gestart met het vinden van onderdelen voor machines en schakelkasten die niemand anders kon vinden. Gedurende ons bestaan hebben we een wereldomvattend netwerk opgebouwd van producenten, voorraadhouders en gebruikers van elektrotechnische onderdelen. We hebben geleerd op de juiste plaatsen te speuren naar de juiste producten. Daardoor zijn we in staat om bijna elke zoekopdracht tot een goed einde te brengen.

Specialist

Onze ervaring leert dat “bedrijf kritische” reserve onderdelen een hoofdbreker zijn voor productiebedrijven. Wil je ze op voorraad nemen, dan kan dit een kostbare investering zijn. Wordt er geen voorraad aangelegd, dan loop je risico op de beperkte beschikbaarheid, of het helemaal niet beschikbaar zijn van een onderdeel. Daarom adviseert PartTracker bij het opstellen van een voorraad- en beschikbaarheidsplan.
Hierin staat een zorgeloze werking van deze bedrijf kritische onderdelen centraal:

  • Servo motoren
  • Regelaars
  • HMI Displays
  • Automatisering (PLC) Materialen
  • Voedingen
  • Sensoren.

Nieuw  en gereviseerd

In een circulaire economie kijken bedrijven naar het toepassen van een tweede leven voor een onderdeel. Dit onderdeel moet zo goed zijn dat risico van uitval bijna gelijk of lager moet zijn als dat men nieuw zou aanschaffen. PartTracker garandeert dat.

Daarnaast maken wij goed gebruik van ons internationale netwerk, waardoor we een optimale prijs-kwaliteitverhouding bieden. Onze prijzen van nieuwe onderdelen zijn verrassend laag. Door slim voor u in te kopen, bieden we vaak veel meer voordeel op gebied van prijs en service.

Reparatieservice en garantie

De technische levensduur van een onderdeel wordt geborgd door een goed revisie en reparatie apparaat. PartTracker werkt samen met diverse bedrijven binnen de Europese Unie om kwaliteit van revisie en reparatie extreem hoog te houden. We zijn daarom ook trots dat in ons tienjarig bestaan duizenden onderdelen naar gebruikers zijn gegaan en het aantal artikelen dat uitgevallen is en retour is gekomen in de garantie termijn lager is dan één procent.

PartTracker is dè partner voor uw electrotechnische artikelen

PartTracker BV

Is de dienstverlener in de elektrotechnische industrie en is gedreven,

Is het type bedrijf voor ondernemingen in de industrie waarvan je gewild had dat je ze jaren eerder had gevonden.

Is voorloper in de transitie naar een  circulaire economie sinds 2010.

Is flexibel in het helpen van bedrijven.

 

Nieuwe artikelen met de laagste en de beste prijzen.

Kwaliteit reparaties door geselecteerde service bedrijven.

Probleemoplossend gericht, zakelijk en vriendelijk

Geavanceerd retouren beleid. (tot 3 jaar na aanschafdatum! )