Even voorstellen: Grietje Postma

PartTracker groeit. Om onze opdrachtgevers de aandacht te geven die ze verdienen hebben we ons team versterkt met Grietje Postma. Dus deze maand stellen we onze vijf vragen aan Grietje.

Wie ben je en wat kom je hier doen?

Mijn naam is Grietje Postma, 33 jaar en woonachtig in Assendelft.
Ik ben getrouwd, moeder van een zoontje van bijna 1 jaar en er rent nog gezellig een kleine viervoeter in de ronde. Ik geniet volop van het moederschap in mijn vrije tijd. Verder ben ik liefhebber van muziek en ik hoop zeer binnenkort weer in de Zumba les mee te swingen.

Wat zijn jouw taken binnen PartTracker?

Ik zal Alex ondersteunen met de inkoop bij PartTracker. Daarnaast wordt een positieve “customer journey” creëren mijn voornaamste doel. Je zou kunnen zeggen dat ik elke klant een positieve ervaring wil bieden.

Waarom ben je bij PartTracker komen werken?

Door mijn werk verleden was ik al bekend met Alex en de diensten die PartTracker aanbiedt. Toen ik hoorde dat Alex versterking zocht, hoefde ik niet lang na te denken. De kick die het geeft als je het onmogelijke mogelijk maakt, dat geeft een goed gevoel en daar haal ik veel voldoening uit. Ik denk dat ik met mijn ervaring, positieve insteek en humor een goede aanvulling ben binnen het team van PartTracker.

Wat zijn jouw ambities?

Ik wil met mijn bijdrage de ervaring voor klanten nog fijner maken dan het nu al is.

Wat is er leuk aan de klanten van PartTracker?

De klanten zijn erg divers en komen uit alle uithoeken, maar hebben toch één ding gemeen. Ze zijn op zoek naar lastig verkrijgbare onderdelen. Ik ben zelf deze zoekende klant geweest, en dan is het verlossende mailtje of telefoontje dat een onderdeel gevonden is heel fijn. Nu kan ik zelf meewerken in het team dat mensen vaak blij kan maken, hoe leuk is dat!

Productcategorieën

PartTracker: jouw circulaire elektrotechnische groothandel.

PartTracker: jouw circulaire elektrotechnische groothandel.

In 2010 zag Alex van Dam twee kansen: Een platform voor de handel in overtollige elektrotechnische componenten en een manier om de circulaire economie te stimuleren. Hij zag dat spareparts voor machines bijna nooit in de buurt van de machines lagen en bedrijven deze...

Lees meer
Wat zijn de voordelen van de SIMATIC HMI Comfort Panels?

Wat zijn de voordelen van de SIMATIC HMI Comfort Panels?

SIMATIC HMI Comfort Panels zijn ontworpen om krachtige visualisatie toepassingen op machine niveau te implementeren. Hoge prestaties, functionaliteit en geïntegreerde interfaces zorgen voor maximaal gemak van high-end toepassingen. Een goed HMI-paneel geeft je alle...

Lees meer
Alles wat je wilt weten over automation power supplies

Alles wat je wilt weten over automation power supplies

Wat zijn power supplies? Om te beginnen moet een power supply niet verward worden met een power source. De source (bron) is de oorsprong van elektriciteit. Dit is in de meeste gevallen een stopcontact, generator of batterij. De power supply zet de stroom van de power...

Lees meer
5 belangrijkste vragen over servomotoren

5 belangrijkste vragen over servomotoren

Wat is een servomotor? Een servomotor ook wel servomechanisme genoemd en wordt vaak afgekort tot servo. De naam van de servomotor komt van een Latijns woord servus wat vertaald in het Nederlands slaaf of dienaar betekent. Eigenlijk is de naam servomotor verwant aan de...

Lees meer
Alles wat je wilt weten over frequentieregelaars

Alles wat je wilt weten over frequentieregelaars

Wat is een frequentieregelaar? Een frequentieregelaar (frequentieomvormer) of ookwel drive genoemd in het vakgebied, is een type motor regelaar dat een elektromotor aandrijft door de frequentie van een aangeboden voeding te veranderen terwijl de spanning mee varieert...

Lees meer