Een nieuwe collega

PartTracker heeft het druk. Tijd om een nieuwe collega te verwelkomen. Deze zomer is Wesley van Beelen gestart in de rol van Sales Support Engineer. We hebben hem maar eens een paar vragen gesteld.

Wie ben je en wat kom je hier doen?

Ik ben Wesley van Beelen, 22 jaar. Mijn woonplaats is Assendelft waar ik nu 10 jaar woon. Ik zit op dit moment in het laatste jaar voor de studie medewerker marketing en communicatie niveau 4. Binnen de opleiding gaat vooral mijn aandacht naar Webshop optimaliseren en de trends binnen een specifieke markt volgen, bij PartTracker zorg ik ervoor dat de vragen van onze opdrachtgevers worden beantwoord en dat hun materialen op tijd worden geleverd. In mijn vrije tijd vind je me regelmatig in de sportschool, op hardloopschoenen of in een boek over zelfontwikkeling.

Wat zijn jouw taken binnen PartTracker?

Binnen PartTracker ga ik me bezig houden met sales en marketing. Bij sales moet er worden gedacht aan het inkopen en verkoop van materialen. Bij inkoop moet er rekening gehouden worden dat de juiste leveranciers met de snelste levertijd en kwaliteit word benaderd. Bij verkoop komt ook de marketing in terug. Zorgen dat we klanten binnen halen die voor een lange periode bij ons blijven, zodat we een vertrouwde band krijgen. Bij marketing ga ik zorgen voor een goede communicatie met de bestaande klanten, zodat we een vertrouwelijke relatie kunnen opbouwen. Daarnaast ga ik zoeken naar creatieve manieren om nieuwe klanten te krijgen.

Wesley web

 

Waarom ben je bij PartTracker komen werken?

De ambitie die Alex heeft voor zijn bedrijf PartTracker haalde mij over om hier te komen gaan werken. De vrijheid die ik krijg om mijn ideeën in verband met marketing tot werkelijkheid te zetten en de flexibel tijden zijn perfect voor naast mijn studie. Zo wist ik dat het voor mij perfect zou zijn om bij PartTracker te gaan werken.

Wat zijn jouw ambities?

Mijn kennis blijven uitbreiden binnen de marketing en dan vooral op online marketing en daarmee zorgen dat ik PartTracker onder de aandacht breng van de klanten en zo het bedrijf kan helpen met groeien. Ik wil op termijn, als ik mijn eigen ontwikkeling heb doorgemaakt, een team om me bouwen dat ik aanstuur.

Wat is er leuk aan de klanten van PartTracker?

De klanten van PartTracker zijn altijd blij om met ons zaken te doen en dat laten ze ook merken. Je merkt zodra wij ons best doen voor hun zij ook trouw aan ons blijven. De communicatie is altijd helder en snel, dat werkt op een gunstige en fijne manier.

Heeft u vragen over onze uitgebreide services van elektrotechnische producten? Bekijk onze online catalogus. of kijk naar onze diensten die waarde toevoegen voor elk industrieel bedrijf in de keten. Meer weten? Neem dan contact op via: sales@parttracker-industrial.com of bel met Alex van Dam: +31 6 46 060 317.

Productcategorieën

Even voorstellen: Grietje Postma

Even voorstellen: Grietje Postma

PartTracker groeit. Om onze opdrachtgevers de aandacht te geven die ze verdienen hebben we ons team versterkt met Grietje Postma. Dus deze maand stellen we onze vijf vragen aan Grietje. Wie ben je en wat kom je hier doen? Mijn naam is Grietje Postma, 33 jaar en...

Lees meer
PartTracker: jouw circulaire elektrotechnische groothandel.

PartTracker: jouw circulaire elektrotechnische groothandel.

In 2010 zag Alex van Dam twee kansen: Een platform voor de handel in overtollige elektrotechnische componenten en een manier om de circulaire economie te stimuleren. Hij zag dat spareparts voor machines bijna nooit in de buurt van de machines lagen en bedrijven deze...

Lees meer
Wat zijn de voordelen van de SIMATIC HMI Comfort Panels?

Wat zijn de voordelen van de SIMATIC HMI Comfort Panels?

SIMATIC HMI Comfort Panels zijn ontworpen om krachtige visualisatie toepassingen op machine niveau te implementeren. Hoge prestaties, functionaliteit en geïntegreerde interfaces zorgen voor maximaal gemak van high-end toepassingen. Een goed HMI-paneel geeft je alle...

Lees meer
Alles wat je wilt weten over automation power supplies

Alles wat je wilt weten over automation power supplies

Wat zijn power supplies? Om te beginnen moet een power supply niet verward worden met een power source. De source (bron) is de oorsprong van elektriciteit. Dit is in de meeste gevallen een stopcontact, generator of batterij. De power supply zet de stroom van de power...

Lees meer
5 belangrijkste vragen over servomotoren

5 belangrijkste vragen over servomotoren

Wat is een servomotor? Een servomotor ook wel servomechanisme genoemd en wordt vaak afgekort tot servo. De naam van de servomotor komt van een Latijns woord servus wat vertaald in het Nederlands slaaf of dienaar betekent. Eigenlijk is de naam servomotor verwant aan de...

Lees meer