+31 (0)75 641 49 56

 info@parttracker-industrial.com

Leveringen en Levertijden

parttrackerlookup

Levertijd.

- Na uw bestelling nemen we contact met u op. -

Op onze productpagina vermelden wij of een artikel uit voorraad leverbaar is. Afhankelijk van het "soort" artikel kan de levertijd varieren. We zullen de snelste standaard optie kiezen. 

In de volgende gevallen willen we u vragen contact op te nemen met de klantenservice van PartTracker Industrial B.V.

  • Spoed leveringen.
  • Leveringen waarbij "blind shipping" gewenst is. 
  • Zendingen naar landen buiten de E.U.
  • Wanneer de zendingen meer dan 30Kg weegt of een lengte heeft van meer dan 2.00 meter nemen wij contact met u op.

Bij het verzenden van uw order wordt u per e-mail op de hoogte gesteld. Daarnaast ontvangt u van onze vervoerder een e-mail met de Track & Trace gegevens, zodat u de zending kunt volgen. Normaal gesproken wordt uw pakket de eerstvolgende werkdag na verzending bezorgd.


UPS

Levering

PartTracker Industrial werkt volgens de regelingen van de incoterms FCA 2014. Wat inhoud dat wij de vervoerder aanbieden, maar de kosten en het risico voor de koper zijn. Als zodanig kan een klant ook bepalen dat zijn transporteur de goederen kan vervoeren.

Bij bestellingen die worden verwerkt en waar uitgegaan wordt van het gebruik van de transport service van PartTracker Industrial wordt standaard UPS als vervoeder gekozen. Vanwege kosten aspecten kan er ook voor andere vervoerders gekozen worden wat de levertijd beinvloed. Deze details worden direct naar de klant gecommuniceerd.

In bepaalde gevallen kan het zijn dat een zending buiten de gestelde restricties valt van een standaard transportservice. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 


 

Verzendkosten

Wanneer een bestelling door PartTracker Industrial behandeld wordt met de verzendservice van PartTracker Industrial, wordt er standaard € 15.- transportkosten berekend voor transport binnen Nederland en Belgie.

Bestellingen die meer dan 20 Kg zwaar zijn of een lengte hebben meer dan 2 meter worden appart behandeld en kennen andere tarieven.


 

Exclusiviteits regeling

Wij werken samen met Europese partners en bedrijven in Nederland waarvan de producten aangeboden worden via de website van PartTracker Industrial B.V. Wij houden het recht voor om een bestelling te annuleren.


PartTracker and Depot4