+31 (0)75 641 49 56

 info@parttracker-industrial.com

Garantie

parttrackerlookup

 


PartTracker Industrial B.V. biedt via haar webshop A-merk elektromaterialen aan van diverse merken. 
Deze merken hanteren uiteenlopende garantievoorwaarden.
Via de klantenservice van PartTracker Industrial  kunt u zich laten informeren over de betreffende garantievoorwaarden die betrekking hebben op een specifiek product. 
De garantietermijn kan variëren tussen één en vijf jaar.

Een garantie claim kunt u via telefoonnummer 075 641 49 56 aan ons melden. Uiteraard kunt u ons ook een e-mail sturen. Vermeld hierin dan uw bestelnummer, besteldatum, naam, adres, telefoonnummer en een omschrijving van het probleem.  

 

Wie is verantwoordelijk voor de garantie?

De fabrikant van de elektromaterialen verzorgt de garantie en is hiervoor verantwoordelijk tot de periode die door de fabrikant is aangegeven. De garantie die PartTracker aan haar producten meegeeft is een functioneringsgarantie die gezien kan worden als aanvullend op de fabrieks of een garantie ten aanzien van het functioneren van het product nadat de fabrieksgarantie is vervallen. De klantenservice van PartTracker Industrial B.V. is het eerste aanspreekpunt en bemiddelt in de afhandeling tussen de leverancier/fabrikant en de gebruiker.
Artikelen die volgens de speciale regeling een 3 maanden functioneringsgarantie meekrijgen van de leverancier en verdere aanvulling van PartTracker Industrial tot 1 jaar zullen in het proces van een garantie claim een functionereingsgarantie ontvangen die buiten de standaard fabrieksgarantie valt.

Gevolgschade

PartTracker Industrial is in geen geval verantwoordelijk voor eventuele vervolgschade die ontstaat door een defect, een incomplete levering of schade ontstaan tijdens het transport. Oponthoud wordt door  PartTracker Industrial niet worden vergoed. Bij het in ontvangst nemen van uw order, dient u zelf te controleren of uw order compleet is, het juiste product is geleverd en of er eventuele schade is ontstaan. Wij doen ons uiterste best een nalevering of vervanging door schade zo snel mogelijk te regelen.


PartTracker and Depot4