Een geplaatste bestelling zal niet worden verwerkt via de webshop. Wilt u toch bestellen neem dan contact met ons op!

 +31 (0)75 641 49 56

 info@parttracker-industrial.com

betaalmethoden

parttrackerlookup   Betaalmethoden

 

Betalen via iDEAL 

 ideal

Uw order wordt direct in behandeling genomen

iDEAL is dé betaalmethode op internet waar alle grote Nederlandse banken aan meewerken. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw bestelling afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank.

 iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:

 - iDEAL is net zo vertrouwd, veilig en gemakkelijk als internetbankieren.

- iDEAL wordt ondersteund door grote Nederlandse banken

-Toegang tot internetbankieren van een van de deelnemende banken is voldoende om gebruik te kunnen maken van iDEAL.

-Controle en overzicht op de betaling.

-Snellere betaling en dus snellere levering van uw bestelling

 


 

Betalen via PayPal 

paypal 

Toeslag 3 % - Uw order wordt direct in behandeling genomen

 

PayPal is een veilige en eenvoudige manier van betalen op internet. Aan een PayPal account is een bankrekening gekoppeld, vanwaar u geld kunt storten op uw PayPal rekening. Ook kunt u vanaf uw PayPal account geld terugstorten naar de gekoppelde bankrekening. Indien gewenst kunt u een creditcard aan uw PayPal account koppelen.

 

Wanneer u ervoor kies om met PayPal te betalen, wordt u tijdens het afrekenen doorgestuurd naar de website van PayPal. Indien u over een PayPal account beschikt, kunt u hier inloggen en de betaling bevestigen. Wanneer u nieuw bent bij PayPal, kunt u zich als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. 

 


 

 

Betalen via Mister Cash


mrcash

 

Toeslag 3 % - Uw order wordt direct in behandeling genomen

Mister Cash is een betaalmethode uitsluitend bedoeld voor onze Belgische klanten. Het betaalsysteem is een samenwerking van een aantal Belgische banken en lijkt veel op het Nederlandse betaalsysteem iDeal. U rekent met Mister Cash vertrouwd af via de betaalpagina van uw eigen online bank. Uw eigen bank zorgt voor zeer strenge veiligheidssystemen voor uw online betalingen.

Inwoners van België die beschikken over internetbankieren van een bij Mister Cash aangesloten bank, kunnen online betalingen verrichten via Mister Cash. Na het plaatsen van uw bestelling wordt u doorgestuurd naar de Mister Cash betaalpagina. 

 


 

 

 

Betalen via Creditcard

creditcardlogo

 

Visa, Mastercard, American Express e.v.a.  

Met behulp van de creditcard kunnen betalingen verricht worden, eventuele kosten worden van de creditcard betaling zullen worden doorberekend.

 


Op Rekening

Bedrijven waarmee PartTracker relaties onderhoud op het gebied van voorraad specialisatie en circulaire (duurzame) methodieken kunnen op rekening bestellen tot een afgesproken bedrag met een tijdsperiode van 30 dagen.